Meer video’s

Jansen bedankt Huiberts bij AZ: 'Ik ben heel blij met de versterkingen'

3 juli - 21:34
65

Pascal Jansen is erg blij met de spelers die technisch directeur Max Huiberts tot dusver naar AZ heeft gehaald. De Alkmaarders versterkten zich al met Mees de Wit, Jens Odgaard en Mayckel Lahdo.

Voor de camera van VoetbalPrimeur vertelt Jansen over de AZ-aanwinsten. "Ik ben heel blij met de versterkingen. Dat we zo vroeg in de transferwindow al goede zaken hebben gedaan, is ook een compliment voor de club."

"Het zijn drie totaal verschillende spelers, waarbij Mees de Wit het bekendst is omdat we hem in de Eredivisie ook een aantal keer zijn tegengekomen", gaat Jansen verder. "Jens Odgaard hebben we wat minder gezien, omdat we hem niet altijd troffen tegen RKC. Ik ben ook heel blij met Mayckel Lahdo, hij geeft ons op de rechterkant een heel ander soort impuls."

AZ heeft er bewust voor gekozen om vroeg in actie te komen op de transfermarkt. Dat heeft niet alleen te maken met de voorrondes van de Conference League, die over enkele weken al worden afgewerkt. "Dit is ook wel het streven. De window is nog vrij lang open. Maar we zagen vorig jaar dat het de nodige onrust kan veroorzaken als transfers uitblijven", zegt Jansen.