Tagliafico bedankt Ajax en de fans: 'Onvergetelijke momenten beleefd'

23-07-2022 22:06
62

Nicolás Tagliafico heeft middels een video afscheid genomen van Ajax. De Argentijnse vuurvreter, die is verkocht aan Olympique Lyon, kijkt terug op een bijzondere periode in Amsterdam.

"Het is ongelooflijk om te bedenken dat het 4,5 jaar geleden is dat ik naar Ajax kwam", begint Tagliafico. "Ik wist dat ik naar een historische en één van de grootste clubs ter wereld ging, maar ik had niet gedacht dat ik me hier uiteindelijk zo thuis zou voelen. Ik heb altijd begrepen dat honderd procent geven de enige optie was en ik probeerde alles te geven op het veld."

De linksback is blij dat hij zijn doelen heeft bereikt met Ajax. Hij werd onder meer drie keer landskampioen met de Amsterdammers, waarmee hij in 2019 bovendien de halve finale van de Champions League bereikte. "We hebben genoten van alle onvergetelijke momenten die voor altijd in mijn hart zullen blijven, net zoals alle trofeeën die we hebben gewonnen en de feesten met onze fans."

Tagliafico bedankt vervolgens iedereen bij Ajax en in het bijzonder de fans. "De Johan Cruijff Arena zal voor altijd een heel speciale plek voor mij zijn. Hoewel het tijd is om afscheid te nemen, zal ik die steun nooit vergeten. Het is een geweldig hoofdstuk geweest, bedankt allemaal."