Meer video’s

Schreuder reageert op groot Ajax-vraagteken: 'Dat is te kort door de bocht'

30 juli - 23:45
124

Ajax-trainer Alfred Schreuder steunt Jay Gorter na diens blunder in de aanloop naar de 2-3 van PSV. Wie in de eerste Eredivisie-wedstrijd, volgende week tegen Fortuna Sittard, onder de Amsterdamse lat staat, is onduidelijk.

"Ik heb Jay nog niet gesproken, maar we hebben allemaal de wedstrijd gezien", reageert Schreuder op de persconferentie. "Jay heeft goede dingen gedaan, maar bij een keeper gaat het sneller om dingen die niet goed gaan. Over iedere tegengoal kun je iets zeggen. Je kunt ook zeggen dat verdedigers niet in die situatie mogen komen. Het is te kort door de bocht om alleen Jay de schuld te geven."

Of Gorter zijn kersverse basisplaats behoudt, is de grote vraag. Schreuder kan ook kiezen voor Remko Pasveer. "Het is veel te vroeg om hier antwoord op te geven", zegt de trainer. "We gaan rustig kijken. Jay heeft een prima voorbereiding gehad en Remko is ook goed teruggekomen. Ik heb al vaker gezegd: we hebben meer goede keepers. Dus ze zullen de concurrentiestrijd aan moeten gaan."

Plaats een reactie