Meer video’s

Reijnders blij met groepswinst van AZ: 'Hebben het gewoon zakelijk gedaan'

04-11-2022 09:00
22

Tijjani Reijnders vindt dat het doel van AZ in de Conference League geslaagd is. De groepswinst en de overwintering in Europa was het belangrijkste voor de Alkmaarders, ook al ging dat niet zonder slag of stoot.

"We kunnen trots zijn op ons team", vertelt Reijnders na afloop van het duel tegen SC-Dnipro-1. "Iedereen is natuurlijk ook heel blij dat Pavlidis die bal nog inkopt. Al met al hebben we het gewoon zakelijk en goed gedaan. Ons doel was groepshoofd worden en dat is ons ook gelukt. Natuurlijk ging het niet even makkelijk zoals mensen dat van tevoren hadden verwacht. De teams die we zijn tegengekomen hadden ook hun sterke punten, ook al ken je die van tevoren niet. Ik denk dat we ze uiteindelijk wel goed hebben bestreden."

Voor AZ was dit de laatste thuiswedstrijd tot aan de winterstop. In die pauze komt de Amerikaan Djordje Mihajlovic zich bij de Alkmaarders voegen. Volgens Reijnders is hij alleen nog niet op het trainingsveld te vinden. "Hij heeft helaas zijn werkvergunning nog niet. We hebben hem al wel ontmoet en hij is al hier in Nederland. Maar de club kan natuurlijk het risico niet nemen om hem al te laten spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie