Irritatie door gejuich bij blessure Neymar: 'Heel jammer dat mensen dit vieren'

27-11-2022 12:31
85

Casemiro vindt het erg vervelend dat supporters van Brazilië aan het juichen waren bij de blessure van Neymar. De vleugelaanvaller raakte geblesseerd tijden de wedstrijd tegen Servië en moet daardoor naar alle waarschijnlijkheid de rest van de groepsfase toekijken.

"Ik wist niet dat de fans daar zo blij om waren", vertelt Casemiro over het gedrag van een gedeelte van de Braziliaanse fans. "Ik vind het erg jammer dat mensen dat vieren. Specifiek het feit dat andere mensen blij zijn met het leed van een voetballer. Jammer genoeg heb je van dat soort mensen op deze wereld. Dan maakt het niet uit of je uit Brazilië of uit Europa komt. Zodra jij een ander persoon leed toewenst, dan is dat een hele serieuze zaak."

Brazilië won de eerste wedstrijd op het WK met 2-0 van Servië. Neymar raakte in minuut tachtig geblesseerd en moest uiteindelijk met een gezwollen enkel het veld verlaten. Hij werd vervangen door Antony. Neymar komt door de blessure waarschijnlijk in de groepsfase niet meer in actie. Ook vleugelverdediger Danilo hield een blessure over aan het gewonnen duel met de stugge Serven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie