Toptransfer lonkt voor WK-revelatie Amrabat: 'Er was altijd al interesse in hem'

16-12-2022 17:20 Laatste update: 17:24
53

Sofyan Amrabat wil na het WK graag een mooie transfer maken. Dat vertelt zaakwaarnemer en jeugdvriend Mahmoud el Boustati in gesprek met VoetbalPrimeur. El Boustati bevestigt dat ook dat er clubs in de markt zijn voor Amrabat. 

De middenvelder van Fiorentina is één van de allergrootste uitblinkers op het WK in Qatar. Heel de wereld weet nu wie Amrabat is en dat zorgt uiteraard ook voor interesse van andere clubs. "Er is altijd interesse in Sofyan geweest", vertelt El Boustati in een reportage van VoetbalPrimeur.

Wedden

Meer odds

"Hij heeft vorig seizoen ook supergoed gedraaid in de Serie A. Het is helemaal geen verrassing dat hij het zo goed doet op het WK", vindt de jeugdvriend van de Marokkaans international. "Er is dus wel interesse in hem, maar concrete belletjes... In de voetballerij praat je over interesse en over concrete aanbiedingen. Zoals ik al zei: er is dus interesse in hem."

Amrabat heeft zelf duidelijke ambities, weet El Boustati. "In Qatar is hij uitgegroeid tot de beste middenvelder van het WK. Maar in mijn ogen is hij een van de beste middenvelders in Europa. Zijn doel ligt bij de top van de wereld. Sofyan is een jongen die heel hongerig is. Hij speelt nu in de subtop van Europa, maar hij heeft natuurlijk ook een doel."

Bekijk hieronder de volledige reportage over Amrabat