Meer video’s

Ancelotti link na verloren finale: 'Respectloos om het een vernedering te noemen'

16 januari - 08:56
24

Carlo Ancelotti vindt niet dat Barcelona Real Madrid zondagavond heeft vernederd. De oefenmeester van Real Madrid wordt een beetje kribbig nadat hij die vraag krijgt vanuit Spaanse media op de persconferentie.

Voor rust stond het al 0-2 voor de Catalanen en in de tweede helft werd het nog erger voor de Madrilenen. In de blessuretijd kon Karim Benzema nog wat terug doen, maar het was Barcelona dat met de Spaanse Supercopa pronkte. "We hebben de wedstrijd verloren door de fouten die we maakten", begint Ancelotti. "Het lag niet aan onze houding. Het waren individuele fouten. In de LaLiga-wedstrijd wonnen wij. In deze wedstrijd was Barcelona beter."

De Italiaanse trainer werd gevraagd of dit een vernedering was voor Real Madrid. Daarop antwoordde hij kortaf. "Dat is een gebrek aan respect. Dat is te veel. Soms win je en soms verlies je." 

Real Madrid zit in een neerwaartse spiraal. In de laatste competitiewedstrijd, werd er tegen Villarreal ook al verloren. "We moeten aan onze defensie werken. Als je drie doelpunten tegen krijgt, dan doe je iets niet goed. We moeten daarmee aan de slag. We spelen niet goed momenteel, maar het seizoen is nog lang en de kwaliteit is er", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie