Vlap verbaasd door goal Zerrouki: 'Ik heb hem nog nooit een bal zien koppen'

08-06-2023 23:13
18

Michel Vlap is niet ontevreden over het punt dat FC Twente heeft weggesleept uit Rotterdam. Dat vertelt hij tegen VoetbalPrimeur na afloop van het duel met Sparta. De middenvelder vond dat zijn ploeg zelfs had moeten winnen, maar hij is erop gebrand om het in de eigen Grolsch Veste af te maken.

"Dit is geen slecht resultaat", vertelt Vlap aan VoetbalPrimeur. "Ik vind ook echt dat dit zwaar verdiend is, als ik heel eerlijk ben. Sparta is denk ik één keer bij onze zestien geweest. Ze hadden wel een paar kopballen en ze waren soms gevaarlijk met die lange ballen. Maar ze hebben eigenlijk maar een kans gecreëerd en dat was die penalty natuurlijk."

Ook was Vlap nogal verbaasd over de doelpuntenmaker van de 1-1. Volgens de middenvelder is Ramiz Zerrouki niet echt een specialist. "Die goaltjes in de laatste minuut creëert altijd wel wat extase natuurlijk. Ik wist ook niet dat hij ze zo kon inkoppen. Heb hem überhaupt nog nooit een bal zien koppen."

Voor Vlap is het spel van Sparta ook makkelijk samen te vatten. "Ik heb nog geen enkele ploeg gezien die letterlijk elke bal naar voren peert op de spits die daar staat. Die wint laten we zeggen zeven van de tien ballen. Dat doen ze wel heel goed, want dat is hun goed recht."