Torres slaat terug naar Liverpool: 'Zij hebben mij juist verraden'

Torres slaat terug naar Liverpool: 'Zij hebben mij juist verraden'

16-08-2016 21:59
8

Atlético Madrid-aanvaller Fernando Torres is niet blij met zijn voormalige werkgever Liverpool. De Spaanse spits kende zijn beste periode in het shirt van The Reds, maar voelt zich verraden doordat juist hij werd weggezet als een verrader.

Liverpool besloot in januari 2011 om Torres voor een monsterbedrag van circa 60 miljoen euro te verkopen aan Chelsea. De spits geeft aan dat hij als het ware 'gedwongen' werd de beslissing te nemen. "Liverpool wilde veel jonge spelers strikken, om iets nieuws op te bouwen. Ik heb daarover nagedacht; het kost ongelooflijk veel tijd. Misschien wel tien jaar", aldus Torres in Liverpool Echo.

Wedden

Meer odds

"Ik had die tijd niet. Ik was 27 jaar, ik kon niet wachten. Ik wilde prijzen winnen. We zijn nu vijf jaar verder en de club is nog steeds bezig met bouwen en staat nog op dezelfde plek als toen ik vertrok", vervolgt Torres, die stelt dat hij verraden is. "Ik werd weggezet als een verrader. Liverpool durfde niet toe te geven dat zij fout zaten, wat betreft het hele team. Ze moesten een schuldige vinden."