Dit was de ochtend: Immers kan naar België, Ziyech wees PSV af

Dit was de ochtend: Immers kan naar België, Ziyech wees PSV af

14-12-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Belgen azen op Immers
Lex Immers kan terug naar het 'vaste land'. De oud-speler van Feyenoord en ADO Den Haag, nu onder contract bij Cardiff City, heeft de interesse gewekt van Club Brugge, dat hem veelvuldig aan het bekijken is in Wales. Immers scoorde dit seizoen nog niet in het Championship. (Het Laatste Nieuws)

Van Zweden wil ADO overnemen
John van Zweden heeft concrete plannen om ADO Den Haag over te nemen van de Chinese zakenman Hui Wang, die er een potje van maakt. Eerder was John van Zweden aandeelhouder van Swansea City. Van Zweden heeft het niet op Wang en laat dat ook duidelijk blijken. (Nieuwe Revu)

Ook Chelsea geïnteresseerd in Van Dijk
Virgil van Dijk is toegevoegd aan de wensenlijst van Chelsea. Het is namelijk onduidelijk of clubicoon John Terry ook na dit seizoen nog actief is op Stamford Bridge en de Nederlandse verdediger maakt dit seizoen indruk op alle Premier League-clubs, waaronder dus Chelsea. (London Evening Standard)

Opmerkelijk telefoontje voor Tanda
De 21-jarige Dario Tanda moet vechten voor zijn laatste kans in het profvoetbal. De middenvelder verloor de motivatie en zit nu al vijf maanden thuis, maar krijgt nu mogelijk de kans om bij Paris Saint-Germain aan de slag te gaan. De technisch directeur van de Parijzenaren, Patrick Kluivert, zou Tanda gebeld hebben. (Tubantia)

Ook PSV wilde Ziyech
Hakim Ziyech was voor zijn gevoel nog niet klaar voor de stap naar het buitenland. Dat kwam niet door zijn voetballende kwaliteiten, maar door andere aspecten. Hij is dolblij dat hij FC Twente daarom heeft kunnen inruilen voor Ajax. PSV wilde de technisch begaafde middenvelder echter ook overnemen. (ELF Voetbal)