Feyenoord-fans worden gek bij passeren spelersbus en eindsignaal Ajax

maandag 20 maart 2017 om 09:55

Feyenoord-fans zijn door het dolle na het 1-1 gelijkspel van Excelsior tegen Ajax. Bij het eindsignaal op Woudestein passeerden enkele Feyenoorders de spelersbus. Naast een juichende chauffeur van de bus leverde het ook uitzinnige supporters op.

Voor app-gebruikers: klik hier voor de video!

Lees meer over:Eredivisie, Feyenoord, Ajax

Plaats een reactie

maandag 20 maart 2017 om 10:06
Volgens mij gunt zowat heel Nederland ze het wel inmiddels. Mooi man, ik hoop dat ze niet instorten tegen het einde.
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 10:43
ben geen fan van feyenoord en ook niet van de persoon kuyt maar door de vechtlust van de spelers en de sfeer door de fans in het stadion en ik gun het . jan Boskamp het al zou ik hem dan niet in het fontein zien willen springen in z'n Adam kostuum dus word maar kampioen
[Reactie gewijzigd op maandag 20 maart 2017 om 10:46]
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 11:20
Vorig seizoen kwam als een mokerslag aan, niet zo gek wanneer je het verspeeld tegen De Graafschap op de laatste speeldag.
Nu komt het gek genoeg minder hard aan, waarom?
Dat zal dat maken hebben dat een andere club dan PSV kampioen wordt, vorig seizoen was het tweede seizoen oprij dat Ajax geen kampioen werd maar voor PSV de tweede keer oprij en dat voelt toch altijd minder!

Het is op zich ook wel pijnlijk dat juist Feyenoord nu kampioen wordt maar het is niet anders, wanneer je verliest van Willem II (1-2) en gelijk speelt tegen clubs als Roda JC (2-2), AZ (2-2), FC Groningen (1-1), Feyenoord (1-1), PSV (1-1) en nu dus Excelsior (1-1) en daarnaast ook nog tegen een nederlaag tegen FC Twente aanloopt (1-0) dan moet je ook niet zaniken wanneer je GEEN kampioen wordt.
18 verliespunten in 27 wedstrijden is dit seizoen gewoon te veel om kampioen te worden.
Gisteren was voor mij de druppel, heb de titelkansen uit mijn hoofd gezet en hier op VP al een aantal keren de Feyenoord-fans alvast gefeliciteerd.
6 punten achterstand (eigenlijk 7 gezien het doelsaldo) is simpelweg te veel met nog maar 7 wedstrijden te gaan, ja ook al moet Ajax over twee weken thuis tegen Feyenoord aantreden.
Peter Bosz, Ziyech, Schöne en Klaassen kunnen roepen wat ze willen maar ik heb dat geloof niet meer en waarschijnlijk zullen ze dat zelf ook wel doorhebben.
Na 17 jaar gaat de titel weer eens naar Feyenoord, naar Rotterdam-Zuid, naar de Coolsingel en moet Ajax zo langzamerhand zich toch eens achter hun oren krabben want met dit seizoen erbij wordt het seizoen nummer drie oprij dat de schaal niet naar Ajax gaat.
[Reactie gewijzigd op maandag 20 maart 2017 om 11:22]
Vind ik leuk
United +38667
maandag 20 maart 2017 om 13:24
Als ze dat geloof niet hebben kunnen ze beter gelijk stoppen met voetballen.
Vind ik leuk
Cookee +8551
maandag 20 maart 2017 om 18:43
Je hebt 3 clubs die kampioen kunnen worden en die 3 zorgen wel dat ze het meeste geld hebben, dat nooooit een ander het kan worden.
Das dus een kans van 1 op 3 dan zit Ajax dus goed.
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 19:23
Geweldig om te zien dit!
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 21:43
Ook geweldig om te zien hoe slecht het met ADO gaat! ;)
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 21:45
Voor jou wel maar niet voor mij. Maar komt goed, wij blijven erin!
Vind ik leuk
dinsdag 21 maart 2017 om 10:35
Was ook meer een geintje omdat je feestende Feyenoord-fans leuk vond, daaruit blijkt dat je Ajax waarschijnlijk als ADO-fan niets gunt.
Kijk veel ADO-fans haten Ajax en zien Ajacieden als rivalen, de meeste Ajax-fans zien echter ADO niet echt als rivalen omdat het verschil simpelweg te groot is!
Ik zie bijvoorbeeld AZ en FC Utrecht meer als rivalen naast Feyenoord en PSV natuurlijk.
Vind ik leuk
dinsdag 21 maart 2017 om 12:18
Geen haat, dat gaat mij een stapje te ver, als jullie kampioen werden dan had ik jullie gewoon gefeliciteerd goos. Ook veel ajax fans haten ADO, dat ondervind ik hier ook aan de lijve en dat is ook de rede waarom ik af en toe wat aan het pesten ben. Het zijn maar pesterijtjes, niks meer en niks minder. Ik vind trouwens alle feestende fans leuk maar waarom ik het bij Feyenoord leuk vind is omdat het zo lang is geleden. Ik ga over een ruime maand zelfs een dampie roken met een paar van hier en die zijn ook voor ajax. Maakt het uit, we zijn allemaal fan van dezelfde sport.
[Reactie gewijzigd op dinsdag 21 maart 2017 om 12:19]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Feyenoord-fans worden gek bij passeren spelersbus en eindsignaal Ajax