'Buitengewoon armoedige' Feyenoorder door de mangel: Gewoon niet opstellen

'Buitengewoon armoedige' Feyenoorder door de mangel: "Gewoon niet opstellen"

18-09-2017 17:35
24

Michiel Kramer krijgt zijn kans in de spitspositie bij Feyenoord, maar heeft de geblesseerde Nicolai Jörgensen nog niet kunnen doen vergeten. Diverse voetbalanalisten hebben vernietigend geoordeeld over de lange aanvalsleider, met name over zijn prestatie tegen PSV.

Kramer kwam in Eindhoven nauwelijks in het stuk voor en werd in de rust gewisseld. "Ik vind Kramer voor Feyenoord gewoon niet goed genoeg. Je kunt met hem niet de Champions League in en ook deze topper niet", aldus Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal. RTV Rijnmond-collega Emile Schelvis sluit zich hierbij aan. "Met Kramer kun je niet doorvoetballen. Het zag er de hele eerste helft buitengewoon armoedig uit."

RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel stelt dat Kramer tegen zichzelf in bescherming moet worden genomen. "Het is heel makkelijk om nu op Kramer te gaan schieten, maar hij kan er niet zo veel aan doen dat hij tekort komt voor dit soort topwedstrijden. Misschien moet je hem dan gewoon niet opstellen tegen Manchester City en PSV."

FOX Sports-analist Kenneth Perez denkt dat Sam Larsson een beter optie is als spits dan Kramer, die volgens de Deen 'nauwelijks meerwaarde' heeft. "Dat is een goede optie. Mario Been zegt dan: dan kun je net zo goed Kramer weggooien. So what?"