'Chelsea doet bod op Hazard-vervanger; ook United en Barça tonen interesse'

'Chelsea doet bod op Hazard-vervanger; ook United en Barça tonen interesse'

13-12-2017 08:26
8

Chelsea lijkt allerminst zeker van een langer verblijf van Eden Hazard. De Belg flirt al langer met Real Madrid. The Blues willen geen risico nemen en hebben al een vervanger op het oog.

Volgens The Daily Mail moet Leon Bailey de opvolger worden van Hazard. De Londenaren brachten zelfs al een bod uit op de Jamaicaan van 25 miljoen euro. Bayer Leverkusen vindt dat echter niet voldoende en is niet van plan om Bailey, die vorig jaar in beeld was bij Ajax, zomaar te laten gaan. 

Met vijf doelpunten en vier assists in dertien wedstrijden is Bailey dit seizoen uitgegroeid tot een belangrijke schakel bij Leverkusen. De Duitsers namen hem begin dit kalenderjaar over van KRC Genk. Chelsea wil de razendsnelle aanvaller zo snel mogelijk aantrekken, maar is bereid om hem nog een half jaar uit te lenen aan Leverkusen.

Chelsea moet snel handelen, want de concurrentie is groot. Niet alleen de Londenaren hebben Bailey op het verlanglijstje staan. Ook Manchester United, Liverpool en Barcelona hebben de Jamaicaan al uitvoerig bekeken.