'Soulcoach' Troost onthult: 'Petrovic wilde mij inhuren bij ADO Den Haag'

'Soulcoach' Troost onthult: 'Petrovic wilde mij inhuren bij ADO Den Haag'

10-11-2018 18:10
17

John Troost was twee seizoenen geleden bijna bij ADO Den Haag aan de slag gegaan. De 'soulcoach' uit Nijmegen onthult in gesprek met Omroep West dat hij tijdens het seizoen 2016/2017 werd benaderd door toenmalig hoofdtrainer Zeljko Petrovic.

ADO bungelde destijds onderaan de Eredivisie en kampte met grote financiële problemen. "Ik heb vier maanden in Scheveningen gewoond en toen heb ik twee keer uitgebreid gesproken met Petrovic", aldus Troost. "Hij geloofde in wat ik doe en hij wilde mij inhuren. Zoals zo veel mensen in mij geloven en mij willen inhuren, maar zich schamen."

Van een samenwerking tussen de mental coach en ADO kwam het uiteindelijk niet. "Petrovic wilde het, maar ik weet dat iemand van de directie dat gevoelig vond en dat liever niet wilde." Troost staat echter nog steeds open voor ADO en denkt dat hij van waarde kan zijn voor de huidige nummer 13 van de Eredivisie. "Als ADO mij inhuurt, winnen ze de komende wedstrijden allemaal. Kampioen? Dat kan! Het kan zijn dat ze gewoon derde worden."