PSV buigt voor Ajax: Ik ben wel zo sportief om te zeggen: gefeliciteerd

PSV buigt voor Ajax: "Ik ben wel zo sportief om te zeggen: gefeliciteerd"

12-05-2019 17:11
112

Denzel Dumfries zit 'vol emotie' na de nederlaag van PSV bij AZ, waardoor de titelstrijd in het voordeel van Ajax beslist is. De matige tweede seizoenshelft was volgens de rechtsback het probleem.

"Ik zit vol emoties", laat Dumfries weten aan FOX Sports. "Ik ben trots op wat we hebben gepresteerd dit seizoen, maar het is niet genoeg geweest. In de eerste seizoenshelft waren we heer en meester, maar in de tweede seizoenshelft hebben we het in bepaalde wedstrijden laten liggen. We waren niet meer het PSV van voor de winterstop."

Dumfries gist naar een verklaring. "Ik zou het niet weten... Het ging wat stroever. Dat is een harde constatering, maar we moeten wel eerlijk zijn naar onszelf. Het was gewoon niet goed genoeg. We moesten winnen en hebben dat nagelaten. Desondanks ben ik trots op PSV en trots om voor PSV te spelen."

De vleugelverdediger van PSV stelt dat 'aan het einde van de rit iedereen op de positie staat waar die hoort te staan'. "Het is heel zwaar, maar ik ben ook wel zo sportief om te zeggen: gefeliciteerd", brengt hij tot slot zijn felicitaties over aan Ajax.