L'Equipe: Real Madrid onthult transfer van 100 miljoen na Europa League-finale

L'Equipe: Real Madrid onthult transfer van 100 miljoen na Europa League-finale

13-05-2019 15:52 Laatste update: 16:06
74

Eden Hazard verkast in de zomer voor een slordige 100 miljoen euro naar Real Madrid. Dat meldt L'Equipe maandagmiddag. De transfer van de Chelsea-ster is zo goed als rond, weet de krant. 

De kans is groot dat de megadeal tussen De Koninklijke en The Blues snel na de Europa League-finale (29 mei) naar buiten wordt gebracht. Chelsea komt in de finale in actie tegen Arsenal.

In Engeland, Spanje en België wordt al maanden gespeculeerd over een vertrek van Hazard naar Madrid. De 28-jarige vedette wakkerde de geruchten over een naderend vertrek bij Chelsea zondag zelf aan door te stellen dat hij 'een beslissing heeft genomen over zijn toekomst'. "Maar ik heb zelf niet alles in de hand. Ik heb de club een aantal weken geleden gezegd wat ik wil", aldus de international. 

L'Equipe schrijft dat alle betrokken partijen in de afgelopen weken regelmatig om de tafel hebben gezeten. Inmiddels zouden Real en Chelsea dus zo goed als rond zijn over een transfer van 100 miljoen. The Blues hebben overigens te maken met een transferban van de FIFA en kunnen de transfersom van - naar verluidt - 100 miljoen dus níet investeren in nieuwe spelers. In januari werd Christian Pulisic (Borussia Dortmund) reeds vastgelegd. Hij komt in de zomer naar Stamford Bridge.