Dumfries over Oranje-held: "Ik heb hem geknuffeld, fantastisch"

07-09-2019 06:00
46

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Denzel Dumfries vindt de manier waarop Donyell Malen zijn entree heeft gemaakt bij het Nederlands elftal fantastisch. De PSV-spits debuteerde tegen Duitsland en scoorde de cruciale 2-3 in de met 2-4 gewonnen wedstrijd in Hamburg. 

"Fantastisch, ik heb hem geknuffeld, een fantastisch moment voor hem. Hij heeft het ook verdiend, hij werkt er hard voor en is goed bezig. Echt een heel mooi moment", aldus Dumfries in gesprek met VoetbalPrimeur over zijn ploeggenoot. 

Dumfries werd in de tweede helft gewisseld en zag vanaf de bank hoe Oranje de wedstrijd in Hamburg volledig deed kantelen. "Het was een fantastische overwinning, prachtig hoe we het omzetten en ik ben hartstikke trots op het resultaat. We gingen aanvallend spelen, met snelle aanvallers. Daardoor kantelde de wedstrijd en win je hier verdiend."

De goede tweede helft volgde op een matige eerste helft waarin Oranje op achterstand kwam. "Je weet dat Duitsland goed is in de omschakeling, maar dan is het zaak om ons hoofd erbij te houden en dat hebben we goed gedaan. Dan zie je dat we veerkracht tonen en hier verdiend winnen", aldus Dumfries.