'Senesi schijnt een hele goede te zijn, zeven miljoen is voor Feyenoord hoop geld'

Gepubliceerd: zo 15 september 2019 om 15:40

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Marcos Senesi is de topaankoop van Feyenoord deze zomer. VoetbalPrimeur peilt rond de Eredivisie-wedstrijd tegen ADO Den Haag wat de fans verwachten van de Argentijnse verdediger.

"Het schijnt een hele goede te zijn", zo klinkt het over Senesi. "Ze zeggen dat het een talent is en dat hij zich nog goed kan ontwikkelen. Zeven miljoen euro is voor Feyenoord een hele hoop geld. Als je als Feyenoord zijnde, een club met niet zo veel geld, zo'n aankoop doet, dan verwachten ze er zelf ook wel wat van neem ik aan."

"Ik heb goede hoop dat Senesi gelijk wat laat zien. Dat hij laat zien dat het een terechte aankoop is", stelt een andere supporter. De fans concluderen dat een wisseling van de wacht aanstaande is in de Feyenoord-defensie. Trainer Jaap Stam verwelkomde naast Senesi ook Edgar Ié. "Het was niet heel stabiel meer met Van der Heijden en Botteghin. Dat tijdperk is geweest."

"Dat ging niet meer, dat koppel", weet ook een andere fan. "Nu met Ié en Senesi verwacht ik een goed centrum. Dat is wel lekker. Een snel centrum ook."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws