Van der Vaart: 'Kreng Robben zou nu nog steeds de beste van de Eredivisie zijn'

Gepubliceerd: zo 13 oktober 2019 om 19:05

Laatste update: ma 14 oktober 2019 om 11:08

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Rafael van der Vaart heeft genoten van zijn afscheidswedstrijd in Hamburg. De 109-voudig international van het Nederlands elftal speelde onder meer samen met Robin van Persie en Arjen Robben, twee gestopte voetballers die wederom bewijzen nog steeds op hoog niveau mee te kunnen.

Bennett van Fessem
HAMBURG

Het duel ging tussen Rafa's All Stars en de All Stars van Hamburger SV. De Rafa's All Stars trokken met 7-6 aan het langste eind. Van der Vaart heeft negentig minuten lang genoten. "Als je Van Persie en Robben ziet voetballen, dat kreng wil ik bijna zeggen, zo snel nog.. Ik zou echt niet weten waarom hij gestopt is", vertelt Van der Vaart voor de camera van VoetbalPrimeur. "Als hij nu bij PSV of FC Groningen gaat spelen is hij nog de beste van de Eredivisie."

"Als je iedereen weer ziet is het weer ouderwets. We zijn allemaal wat dikker geworden, al zijn er ook een paar nog hartstikke fit", lacht Van der Vaart. "Ik weet niet hoe ze het doen. Het balletje trappen gaat nog wel, alleen het lopen is wat moeilijker geworden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws