"De Eredivisie ziet mij alleen nog als één club zich meldt: PSV"

Gepubliceerd: di 15 oktober 2019 om 16:39

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Heurelho Gomes was er vorig jaar zeker van dat hij zou gaan stoppen, maar zijn werkgever Watford wist hem over te halen om nog één jaar bij te tekenen. Als PSV nog gebruik wil maken van de diensten van Gomes (38), moet de club snel handelen.

Bennett van Fessem
HAMBURG

Gomes speelde van 2004 tot 2008 bij PSV en bereikte met de Eindhovenaren de halve finale van de Champions League. Via Tottenham Hotspur en TSG Hoffenheim kwam hij in 2014 bij Watford terecht. "De Eredivisie ziet mij alleen nog als één club zich meldt: PSV", zegt Gomes in gesprek met VoetbalPrimeur. "Misschien kan ik het nog even volhouden. Maar als dat niet gebeurt, ga je mij niet meer zien spelen in Nederland. Helaas."

De kans is echter zeer klein dat Gomes terugkeert naar Nederland. "Zeg nooit nooit, maar vorig jaar was ik er zeker van dat ik zou gaan stoppen. Niet omdat ik niet fit meer was, maar omdat ik mentaal moe was. We bereikten de bekerfinale tegen Manchester City, maar die verloren we. Ik had weer de honger om te spelen. Als ik naar een andere club zou moeten, zou ik gestopt zijn. Watford zei: nee, we willen dat je langer blijft."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws