'De kans dat Feyenoord 't omdraait, is net zo groot als dat wij de loterij winnen'

25-10-2019 17:28
20

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Feyenoord-supporter Rob Geus leeft niet met een gerust hart toe naar De Klassieker. De oud-presentator van De Smaakpolitie weet dat zijn club al sinds 2005 niet meer in Amsterdam heeft gewonnen en ziet daar zondagmiddag geen verandering in komen.

Bennett van Fessem
ROTTERDAM

Wedden

Meer odds

Geus weet dat wedstrijden tegen Ajax het beste in Feyenoord naar boven kunnen halen. "Dan kunnen ze altijd pieken. Maar het Feyenoord van nu en het Ajax van u, dat is een te groot verschil, vrees ik. Dus ik ben bang dat het een afstraffing gaat worden", laat hij weten aan VoetbalPrimeur. "Als Feyenoord een puntje wil halen in Amsterdam, dan moeten ze echt alle twintig 110 procent zijn. De kans dat ze het dit jaar omdraaien, is net zo groot als dat jij en ik de Staatsloterij winnen."

Ook miljoenenaankoop Marcos Senesi heeft Geus nog niet kunnen overtuigen. "Als je weinig centjes hebt, moet je creatief omgaan met je centjes. En geen laatste man uit Argentinië halen voor zeven miljoen." De tv-presentator heeft dan ook te doen met trainer Jaap Stam. "Ik vind dat je nog steeds te weinig materiaal hebt om aan te sluiten bij de top-twee, Ajax en PSV. Je loopt mijlenver achter en kunt alleen op inzet een hoop corrigeren. Maar ook dat kunnen onze vrienden uit Rotterdam-Zuid niet elke week opbrengen. Stam wordt hier he-le-maal gek van, weet ik zeker."