Vertrouwen in Oranje-aanval: 'Ik zou het koppel Stengs/Boadu interessant vinden'

Gepubliceerd: do 14 november 2019 om 16:59

Laatste update: do 14 november 2019 om 17:02

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

In groten getale kwamen de Oranje-supporters naar Zeist om het Nederlands elftal aan te moedigen voor de wedstrijd tegen Noord-Ierland, waarin EK-kwalificatie veilig kan worden gesteld. VoetbalPrimeur ging op zoek naar het ideale aanvalstrio voor tijdens het EK van 2020 en vroeg het aan de fans.

Bennett van Fessem
ZEIST

"Memphis bewijst zich de laatste jaren geweldig, maar op dit moment Malen, Boadu en Stengs", ziet een Oranje-supporter de toekomst rooskleurig in. "Dat zijn jongens die aan de deur kloppen. Het hangt ook van blessures af, als ik het bekijk zou ik het koppen Stengs/Boadu erg interessant vinden. Maar Koeman kennende zal hij er niet meteen twee nieuwe spelers inzetten, dus ik verwacht Stengs en Babel. Memphis hoort erbij als hij niet geblesseerd is."

"Memphis als valse spits, Babel op links en op rechts Bergwijn", gaat een andere fan verder. "Babel vindt ik echt heel goed, die past beter in het team dan Promes." De supporters verheugen zich weer eens op een eindtoernooi. "Een biertje drinken met elkaar, het feestvieren, hamburgertje eten en voetbal kijken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws