Stengs kijkt uit naar loting: 'Een tripje naar Sevilla is ook wel leuk, haha!'

28-11-2019 23:25 Laatste update: 29-11-2019 00:12
31

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Calvin Stengs zou niet ontevreden zijn als AZ in de volgende ronde van de Europa League tegen Sevilla loot, maar hoopt op een mindere ploeg. De vleugelaanvaller van AZ, die na de knotsgekke 202 tegen Partizan Belgrado voor de VP-microfoon staat, wil graag ver komen met zijn team.

Tygo van Marion
DEN HAAG

De euforie was groot bij AZ na de late ontsnapping, die geregisseerd werd door invaller Ferdy Druijf. De spits kopte en schoot raak, waardoor de Alkmaarders in de koker gaan als één van de 32 ploegen in de volgende ronde van de Europa League. "Ik zou liever een mindere ploeg krijgen, want we willen graag doorgaan", zegt Stengs tegenover VoetbalPrimeur. "Maar een tripje naar Sevilla is ook wel leuk, haha!"

Stengs moet eerlijk toegeven dat het vertrouwen ver weg was toen Myron Boadu van het veld werd gestuurd met zijn tweede gele kaart. "We probeerden opportunistisch te spelen, maar pas toen Ferdy raak kopte en er zeven minuten bij kwamen voelde je in het stadion zoiets van 'hey, het kan nog gebeuren'. Gelukkig schiet hij (Druijf) hem nog fantastisch binnen en gaan we door."