AZ-held Druijf: 'Fantastisch dat ik bepalend ben in heel slechte wedstrijd'

29-11-2019 07:05
14

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Ferdy Druijf vertolkte donderdag eindelijk weer eens een heldenrol bij AZ. De 21-jarige spits sloeg, uitgerekend nadat Myron Boadu een rode kaart had gekregen, twee keer toe tegen Partizan Belgrado en kan zijn geluk niet op.

Tygo van Marion
DEN HAAG

"Het was echt een heel slechte wedstrijd van ons, zeker als je kijkt hoe we de laatste wedstrijden hebben gespeeld. Gelukkig is 2-2 genoeg om te overwinteren", vertelt Druijf voor de camera van VoetbalPrimeur. Hij viel na 54 minuten in voor de geblesseerde Pantelis Hatzidiakos. "Ik ben blij dat ik het verschil heb kunnen maken. Vandaag was ik bepalend. Dat is fantastisch, omdat ik zo weinig speel op dit moment. Ik ben heel blij dat ik deze twee goals maak."

Druijf sloeg in de slotminuten toe, nadat Boadu even daarvoor zijn tweede gele kaart had gekregen. Laatstgenoemde krijgt de voorkeur van coach Arne Slot dit seizoen. "Ze staan goed en doen het goed. Dan heb je weinig te vertellen en moet je gewoon hard trainen. Ook met invalbeurten moet je je laten zien. Gelukkig gebeurt dat", aldus Druijf.