'Lampard krijgt 175 miljoen van Chelsea en is geïnteresseerd in terugkopen Aké'

'Lampard krijgt 175 miljoen van Chelsea en is geïnteresseerd in terugkopen Aké'

06-12-2019 13:13 Laatste update: 13:43
51

Frank Lampard krijgt in januari ruim 175 miljoen euro om de selectie van Chelsea te versterken. Nathan Aké is een van de spelers waar Chelsea geïnteresseerd in is. De club had een transferverbod, maar het CAS besloot vrijdag om de straf te halveren.

Dat is goed nieuws voor Lampard, die van Chelsea 175 miljoen krijgt om te investeren, schrijft The Telegraph. De club zoekt naar aanvallers, vleugelspelers, een vleugelverdediger en een centrale verdediger. Moussa Dembélé (Olympique Lyon), Wilfried Zaha (Crystal Palace) en Jadon Sancho (Borussia Dortmund) staan hoog op de lijst van Chelsea.

Daarnaast worden Leicester City-verdediger Ben Chilwell en Aké in de gaten gehouden. Aké maakte in 2017 de overstap naar Bournemouth, maar kan voor 43 miljoen euro teruggekocht worden door Chelsea. Chilwell is waarschijnlijk niet beschikbaar in januari, aldus The Telegraph. De contracten van Olivier Giroud en Pedro Rodriguez lopen na dit seizoen af en Willian moet nog altijd zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis.