PSV begint te lijken op 'het oude Feyenoord': 'Dan merk je dat het crisis is daar'

Gepubliceerd: ma 16 december 2019 om 11:50

Laatste update: ma 16 december 2019 om 12:36

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Feyenoord won zondagmiddag overtuigend met 3-1 van PSV in de eigen Kuip en leidde daarmee het ontslag in van Mark van Bommel. RTV Rijnmond-journalist Dennis van Eersel ziet dat PSV steeds meer op het oude Feyenoord begint te lijken.

Tygo van Marion
ROTTERDAM

PSV viel tegen in De Kuip. De ploeg uit Eindhoven doet Van Eersel denken aan eerdere tijden bij Feyenoord. "Wat ik bij PSV zie is vergelijkbaar met hoe het bij Feyenoord was. Ik zie een team waar het niet loopt, dan krijgen de frustraties de overhand. Dan merk je dat het crisis is daar, de resultaten spreken voor zich."

Van Eersel ziet dat Luis Sinisterra steeds beter in vorm begint te raken in Rotterdam. "De spaarzame keren dat Feyenoord eruit kwam aan de hand van Sinisterra, die ik echt de uitblinker vond bij Feyenoord, maakten ze optimaal gebruik van de kansen. Hij is heel lang niet in beeld geweest, onder Van Bronckhorst speelde hij nooit. Dit seizoen is hij helemaal opgeleefd en het rendement wordt wat hoger."

Onder Dick Advocaat is het bij Feyenoord weer wat beter gaan lopen. "Daar mogen ze Dick voor bedanken", vindt Van Eersel. "Het staat allemaaal wat logischer, Feyenoord is een ploeg waar je maar heel lastig van wint. Ere wie ere toekomt, natuurlijk heeft hij daar ook de hand in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws