Unnerstall verrast: 'Dan zie je dat je de steun nog hebt, het pusht ons echt'

08-02-2020 23:45
75

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Lars Unnerstall is de PSV-fans dankbaar voor de steun voor en tijdens het duel met Willem II. De spelersbus van de Eindhovenaren werd zaterdag met vuurwerk onthaald bij het Philips Stadion en dat zorgde voor een boost, vertelt de doelman.

Aaron Golub
EINDHOVEN

Wedden

Meer odds

"Ik vond het heel mooi. Dan zie je dat je de steun van het publiek nog wel hebt. Wij pushen ons daardoor echt vooruit. Ik vond het heel goed", zegt de Duitser tegen VoetbalPrimeur. "Ik had het niet echt verwacht, maar als je de bus uitkomt en iedereen roept iets dan zit je direct in de wedstrijd."

PSV smoort de crisis enigszins in de kiem door de 3-0 zege. "Drie punten is lekker natuurlijk na de afgelopen tijd", erkent Unnerstall. "Het is belangrijk dat we hier even van genieten, maar dan moeten we weer hard gaan werken. Het is niet genoeg om één keer te winnen. We willen elke wedstrijd punten halen."

Unnerstall hoopt dat PSV de onrustige periode achter zich kan laten. "Voor mij was het hetzelfde als voor de hele club, het was echt heel onrustig. Er is veel gebeurd. Maar vanaf nu willen we positief zijn en dit was een goede eerste stap."

Bekijk hierboven het hele interview met Unnerstall, die ook lovend is over aanwinst Ricardo Rodríguez.