Willem II-aanvaller kon naar Europese top: 'Geen spijt van dat ik niet ben gegaan'

09-02-2020 07:48
13

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Ché Nunnely is blij met zijn plek bij Willem II, waar hij wekelijks aan spelen toekomt. De aanvaller stond in het verleden in de belangstelling van onder meer Paris Saint-Germain en Manchester United, maar bleef in Nederland.

Aaron Golub
EINDHOVEN

Wedden

Meer odds

Nunnely kwam tegen PSV in de duels met zijn directe tegenstander Ricardo Rodríguez, maar was niet onder de indruk. "Het was gewoon als elke wedstrijd, het was niet alsof ik er anders naar keek. Hij deed het oké, ik heb er niets op aan te merken."

De aanvaller kan bij Willem II rekenen op een basisplaats dit seizoen en is blij met de kans om wekelijks Eredivisie-voetbal te spelen. "Ik wilde naar een club waar ik mezelf kon laten gelden, waar ik minuten kon gaan maken. Willem II gaf dat vertrouwen en de optie dat ik elke week zou gaan spelen. Tot nu toe heeft het goed uitgepakt, ik ben blij met deze stap."

Dat Nunnely zijn minuten nu maakt voor Willem II was nog helemaal niet vanzelfsprekend. De aanvaller werd in het verleden gelinkt aan meerdere Europese topclubs. "Het is kijken: wat wil je? Nu speel ik in Nederland, in de Eredivisie. Ik heb er geen spijt van dat ik niet naar het buitenland ben gegaan, je weet nooit hoe zo'n avontuur af gaat lopen. Als je bij een club speelt waar je op dat moment niet de kans krijgt om genoeg te spelen moet je verder gaan kijken."

Bekijk hierboven het hele interview met Nunnely, die ook de ontwikkeling van zijn Ajax-maatjes goed blijft volgen.