Sparta-jubileum op Valentijnsdag voor Dumfries: 'Ik ben ze zeker dankbaar'

Gepubliceerd: za 15 februari 2020 om 23:33

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries is blij dat de resultaten van de Eindhovenaren beter worden. Tegen ADO Den Haag vormde de rechtsback een geoliede tandem met Mohamed Ihattaren.

Tygo van Marion
DEN HAAG

De twee beginnen steeds beter op elkaar ingespeeld te raken. "Je weet dat Mootje naar binnen trekt, dat ik eroverheen kan. Dat liep goed en dat geeft vertrouwen: altijd lekker om met hem aan de rechterkant te spelen." Dumfries begint echter steeds meer kenmerken van een spits te vertonen, nadat hij de eerste drie PSV-treffers van 2020 aantekende. Kan bondscoach Ronald Koeman hem ook noteren voor de komende interlandperiode, nu Oranje niet ruim in de aanvalsleiders zit? "Ik probeer belangrijk te zijn voor mijn ploeg en als ik dat kan doen door middel van scoren, pik ik graag mijn goaltjes mee."

Dumfries kon op Valentijnsdag een fraai jubileum vieren: de huidige PSV-captain signeerde op 14 februari 2014 zijn eerste contract bij Sparta en stond via Facebook stil bij dat gegeven. "Ik werd toen toegelaten tot de A1, dat was een fantastisch moment. Heeft Sparta nog steeds een plekje in mijn hart? Jazeker, het is voor mij een soort thuiskomen als ik daarheen ga. Ik ben ze zeker dankbaar."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💪 Een jubileum voor @ddumfries2 💪 Deze man zal zijn roots nooit vergeten!

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws