Ajax-fans hopen op terugkeer van Vertonghen: 'Hij is een icoon van de club'

17-02-2020 10:58 Laatste update: 11:08
61

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Ajax lijkt met Antony al een vervanger voor de naar Chelsea vertrekkende Hakim Ziyech binnen te hebben, al moet het nieuws nog wel officieel naar buiten worden gebracht door de Amsterdamse club. De fans lijken tevreden met het aanstaande transfernieuws.

Danny Vos
AMSTERDAM

"Ik heb wel vertrouwen in die Antony, het lijkt me wel een goede speler", laat een fan zich ontvallen. Een andere supporter ziet Antony ook als een goede aankoop. "Er is toch zat geld hier, waarom zouden we het niet uitgeven?"

Wel zijn de supporters er bang voor dat er veel belangrijke spelers gaan vertrekken na dit seizoen. "Ik ben wel bang voor een leegloop, Onana is sowieso weg. Donny gaat weg, Dest gaat wel. Je moet het gaan opvullen en dat gaat niet alleen met jeugdspelers. Ik zou een routinier halen, die gepresteerd heeft in grote competities. Ik hoop dat Overmars dat voor elkaar krijgt."

Een van de defensieve versterkingen die steeds vaker wordt genoemd is Jan Vertonghen. "Die heeft het goed gedaan bij Ajax, een goede verdediger. Het is een icoon van de club", wordt er positief gereageerd op een mogelijke terugkeer van de Belg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s