'Na De Kuip en het Philips Stadion, is het mooi dat je de ArenA stil kan krijgen'

02-03-2020 07:03
49

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Het vertrouwen is aanwezig bij Myron Boadu en AZ. Na de 0-2 overwinning op Ajax in de Johan Cruijff ArenA ligt de strijd om de titel in de Eredivisie weer helemaal open, maar Boadu wil niet te ver vooruit kijken.

Emile van de Sande
AMSTERDAM

"Een fantastisch gevoel. Na De Kuip en het Philips Stadion, dat je de ArenA stil kan krijgen is mooi", begint de AZ-spits voor de camera van VoetbalPrimeur.

AZ kan ongelooflijke cijfers overleggen tegen de traditionele top-drie dit seizoen. Zo is het doelsaldo van de Alkmaarders tegen Ajax, PSV en Feyenoord dit seizoen tot nu toe negen doelpunten voor, nul tegen. "Ik denk dat niemand zomaar in de ArenA wint, volgens mij was het alleen Willem II die van ze heeft gewonnen thuis. Wij hebben laten zien dat we qua sportieve resultaten een topclub zijn", vervolgt Boadu.

AZ staat qua punten weer gelijk met Ajax, maar volgens Boadu is de club uit Amsterdam nog altijd de favoriet voor de titel. "We moeten nog tien keer winnen en hopen dat Ajax nog punten laat liggen. Ik denk dat Ajax nog steeds favoriet is, volgens mij hebben ze ook een wat gunstiger speelschema. We hebben goed gespeeld, maar ik ga nu geen uitspraken doen dat wij kampioen gaan worden."