PSV-fan Lammers tevreden: 'De enige trainer die Ajax twee keer van de mat speelde'

13-03-2020 11:30
197

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Hét grote voetbalnieuws van deze week - afgezien van alle coronaberichten - kwam uit Eindhoven: Roger Schmidt zal PSV komend seizoen onder zijn hoede nemen. Undercover-acteur Frank Lammers ziet het helemaal zitten.

Danny Vos
AMSTERDAM

De in Amsterdam woonachtige PSV-fan kijkt al reikhalzend uit naar de komst van de Duitser. "Hier in Amsterdam kennen ze hem maar al te goed", laat hij weten voor de microfoon van VoetbalPrimeur, doelend op het Europa League-tweeluik tussen Ajax en Schmidts Red Bull Salzburg in 2014. "De enige trainer die Ajax twee keer volledig van de mat heeft gespeeld met fascinerend voetbal."

De acteur hoopt dat PSV ook een stuk avontuurlijker gaat spelen onder de nieuwe trainer. "Als hij voor elkaar krijgt wat hij voor ogen heeft, gaan we spektakel zien in Eindhoven. Het was de laatste jaren wat magertjes qua spektakel. Maar dat heeft hij niet: gewoon gaan!" Bovendien is Lammers blij dat de clubleiding zijn nek durft uit te steken door een trainer van buitenaf, zonder PSV-verleden, aan te stellen. "Het is een risico, maar ik vind het te gek. Ik verheug me heel erg op volgend seizoen."