Drenthe maakt acteerdebuut in Mocro Maffia: 'Amazing, een jongensdroom'

Gepubliceerd: do 26 maart 2020 om 14:25

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Royston Drenthe heeft een rol weten te scoren in het tweede seizoen van de hitserie Mocro Maffia, dat sinds vrijdag te zien is. VoetbalPrimeur praat met de oud-voetballer van onder meer Feyenoord, Real Madrid, Everton en Sparta over zijn acteerdebuut.

"Het was amazing", laat Drenthe weten. "Een jongensdroom, eigenlijk had ik nooit verwacht dat het op mijn pad zou komen, maar toen ik werd gevraagd voor een casting wist ik meteen wat ik moest doen. Ik ben een leergierig persoon."

De 32-jarige Rotterdammer is blij en trots. "Bij de casting kreeg ik de vraag of ik al eerder had geacteerd, dus toen had ik al meteen een beetje door dat ze onder de indruk waren van mijn acteerkunsten. Daarom wil ik er ook graag werk van maken. Dit smaakt naar meer."

Hoewel Drenthe onlangs nog flirtte met een terugkeer als prof, richt hij zich nu op een acteercarrière. "Dat ambieer ik zeker. Mocro Maffia gaat sowieso door, daar focus ik me op. Wat erbij gaat komen, is welkom. Ik heb nu andere belangen dan voetbal."

Bekijk hierboven het hele interview met Drenthe, waarin hij ook praat over zijn rol als motivatiecoach en veelbelovende skatecarrière!

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws