LIVE: VP VoetbalQuiz #17: Wat weet jij over de grootste culthelden? (gesloten)

Gepubliceerd: vr 5 juni 2020 om 16:00

Laatste update: vr 5 juni 2020 om 16:04

In de nieuwe editie van de VP VoetbalQuiz testen we jouw kennis over culthelden. Wat weet jij nog over het laatst gespeelde eindtoernooi? Schakel in vanaf 15.15 uur om je aan te melden, om 15.30 uur begint de quiz.

Het is beter om deze stream op YouTube zelf te kijken. Klik hier om naar de livestream te gaan!

Wat heb ik nodig?
Een telefoon om de quiz op te spelen en een tweede scherm (bijvoorbeeld een laptop of een tablet) om de stream op te bekijken. Je kunt ook met twee tabbladen op een computer spelen. We spelen de quiz via Kahoot, een interactieve tool waardoor we live de vragen kunnen stellen én de tussenstanden kunnen doorgeven.

Wat moet ik doen?
Om 15.15 uur starten wij de stream op YouTube (subscribe hier) en vanaf dat moment kun je inloggen bij Kahoot. Ga met je telefoon of computer naar Kahoot.it, vul de pincode van de stream in, kies een username en je zit in het spel! De quiz begint om 15.30 uur. Het is niet alleen belangrijk om GOED te antwoorden, maar ook SNEL! Snelle antwoorden leveren extra punten op, en kunnen aan het einde van de rit het verschil gaan maken. Onze quizmaster Danny Vos zal je nog door alle stappen heen gidsen tijdens de stream.

Wat kan ik winnen?
De grootste culthelden-kenner krijgt een Nike-bal!

KlIK HIER OM TE SUBSCRIBEN EN MEE TE SPELEN MET DE VP VOETBALQUIZ!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws