'Grote schoonmaak bij Chelsea: Kanté en twaalf anderen op transferlijst'

'Grote schoonmaak bij Chelsea: Kanté en twaalf anderen op transferlijst'

19-06-2020 08:42
53

Chelsea is na de komst van Hakim Ziyech en Timo Werner nog niet klaar op de transfermarkt. Kai Havertz (Bayer Leverkusen) en Ben Chilwell (Leicester City) zijn de volgende topkandidaten, maar éérst moeten er volgens The Times koppen rollen op Stamford Bridge.

Chelsea onderstreepte de ambities deze week met het vastleggen van Werner (50 miljoen), die zich na Ziyech (40 miljoen) de tweede mega-aankoop van The Blues mag noemen. Havertz en Chilwell zijn de volgende targets op het lijstje, melden Engelse media, maar volgens The Times is Chelsea van plan om éérst een grote schoonmaak te houden: dertien spelers staan op de nominatie om te vertrekken.

De grootste naam op de vermeende transferlijst van Chelsea is die van N'Golo Kanté. De Franse middenvelder (29) is grootverdiener op Stamford Bridge en wordt de komende jaren alleen maar minder waard, klinkt het. Ook Olivier Giroud, wiens aflopende contract onlangs nog werd verlengd, en Jorginho mogen naar verluidt uitkijken naar een nieuwe club van manager Frank Lampard.

Dat Chelsea aast op Chilwell, is een teken aan de wand voor linksbacks Marcos Alonso, Emerson Palmieri en Baba Rahman en volgens The Times kunnen ook Kurt Zouma, Andreas Christiensen, Tiemoué Bakayoko, Michy Batshuayi en Ross Barkley deze zomer vertrekken. Pedro en Willian lopen uit hun contract.