Zlatan deelt typerende video en wil niet stoppen: 'Dit is pas mijn warming-up'

25-07-2020 12:05
60

Zlatan Ibrahimovic is niet van plan om deze zomer te stoppen. Dat maakt de 38-jarige Zweedse ster van AC Milan zaterdag duidelijk met een video op social media.

"Dus je denkt dat ik klaar ben, dat mijn carrière binnenkort voorbij is? Dan ken je mij niet", zegt Ibrahimovic in de video met beelden van zijn loopbaan. "Mijn hele leven heb ik moeten vechten. Niemand geloofde in mij, dus moest ik in mezelf geloven. Sommige mensen wilden me kapot maken, maar ze hebben me alleen maar sterker gemaakt. Anderen wilden me uitbuiten, maar ze maakten me alleen maar slimmer."

"En nu denken jullie dat ik klaar ben?", vervolgt de voormalig aanvaller van Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United. "Tegen die mensen heb ik maar één ding te zeggen: ik ben niet zoals jullie. Ik ben Zlatan Ibrahimovic. En dit is pas mijn warming-up."

Ibrahimovic, die op 3 oktober zijn 39ste verjaardag viert, lijkt daarmee nog niet aan stoppen te denken. Of hij zijn loopbaan voortzet bij AC Milan, is nog onduidelijk. De ploeg van trainer Stefano Pioli is aan een ijzersterke serie bezig in de Serie A. Sinds de rentree van de Zweedse spits in San Siro, behaalde alleen Atalanta Bergamo meer punten (44 om 39). Ibrahimovic was goed voor zeven goals en vier assists.