'Het gesprek met Koeman was niet wat Messi ervan verwacht had'

26-08-2020 22:42 Laatste update: 22:43
60

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Het is haast niet voor te stellen, maar het heeft er vooralsnog alle schijn van dat Lionel Messi gaat vertrekken bij FC Barcelona. Manchester City zou de beste papieren hebben om hem in te lijven. VoetbalPrimeur bespreekt hét nieuws van de afgelopen dagen met clubwatchers Simon Bajkowski van Manchester Evening News en Álvaro Montero van Deportes Cuatro & Telecinco.

Dat Messi een vertrekwens heeft ingediend is inmiddels bevestigd door de clubleiding van Barcelona. Manchester City onderzoekt volgens meerdere media de mogelijkheden om hem naar Engeland te halen. "In die top drie kanshebbers staat Manchester City natuurlijk op één. Door hun speelstijl, omdat ze in de Premier League zo belangrijk zijn geworden, maar vooral omdat ze geld hebben. En zeker ook door Pep Guardiola", zegt Montero tegen deze website. Messi en Guardiola werkten bij Barcelona al succesvol samen. "Nu komt er een nieuwe kans, ik denk dat het gaat gebeuren."

De kans lijkt klein dat Messi nog op andere gedachten te brengen is, ondanks dat gesuggereerd wordt dat hij een politiek spel speelt, bedoeld om voorzitter Josep Maria Bartomeu eruit te werken. "Ik ben bang dat Messi zijn besluit om FC Barcelona te gaan verlaten al heeft genomen. In procenten? Ik denk meer dan negentig procent. Ik denk dat hij vertrekt bij Barcelona. Misschien verandert er de komende dagen nog iets, maar zijn gesprek met Koeman was niet wat hij had verwacht."

"Koeman heeft gezegd dat hij niet rekent op spelers als Vidal en Messi's beste vriend en collega Luis Suárez. We moeten niet vergeten dat hij hier kwam toen hij dertien jaar was en hij zijn contract in een servetje tekende. Misschien is zijn tijd om te vertrekken gekomen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie