Niet te geloven: dubbele wissel in de eerste minuut (!) in Roemenië

30-08-2020 10:33
42

Dat er soms rare dingen kunnen gebeuren in het voetbal is duidelijk, maar in Roemenië maakten ze het wel heel bont. Daar viel dit weekend de snelste 'dubbele wissel' ooit te noteren.

We nemen u mee naar het duel tussen Gaz Metan Medias en FC Arges Pitesti in de hoogste afdeling van het Roemeense voetbal. De scheidsrechter had nog maar net voor het begin van de wedstrijd gefloten of de vierde man mocht al twee keer aan het werk.

Zowel de trainer van de thuisploeg als de trainer van de uitploeg haalden een speler naar de kant. Bij Gaz Metan Medias stond Rares Dogaru zijn plaats af aan Nasser Chamed. Bij FC Arges Pitesti kwam Georgian Honciu in de ploeg voor Jose Cozma.

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom beide trainers zo snel in de partij wisselden. De twee omzeilden een reglement van de Roemeense voetbalbond. Volgens de regel van de wet moet elke ploeg starten met twee O21-spelers. Slechts één van de twee moet op het veld blijven staan. Op deze manier konden de coaches toch nog een hele wedstrijd met hun favoriete team spelen. Uiteindelijk won de thuisploeg met 2-0.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie