Ihattaren houdt de gemoederen bezig bij PSV: ' Voortekenen niet heel gunstig'

Gepubliceerd: za 26 september 2020 om 11:19

Laatste update: za 26 september 2020 om 11:29

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Mohamed Ihattaren kent een moeilijke start onder de nieuwe PSV-coach Roger Schmidt. Het achttienjarige talent werd door zijn trainer al meerdere keren op de bank gezet en zal zich op moeten richten om weer in de basis van PSV terecht te komen.

"Hij heeft misschien wat meer tijd nodig. Als ik hem was zou ik die tijd ook nemen", begint Voetbal International-journalist Marco Timmer in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik zou hiervan leren. Goed opzuigen wat hier allemaal gebeurt en niet nu al weggaan."

Timmer durft niet te zeggen of Ihattaren over een aantal weken nog voor PSV speelt. Dat ligt volgens hem grotendeels aan de instelling van de PSV-middenvelder. "Het blijft wel voetbal, de transfermarkt is nog tien dagen open. Het is wel even spannend wat er nu met hem gaat gebeuren. Gooit hij de kont tegen de krib of heeft hij het licht gezien?"

Ondertussen speelt Mauro Júnior prima op het middenveld van PSV, de Braziliaan werkt zich 'het snot voor de ogen', ziet Timmer. "De voortekenen zijn wat dat betreft natuurlijk niet heel gunstig (voor Ihattaren, red.). Als Mauro zo goed zijn best blijft doen als nu, dan moet Ihattaren zijn stinkende best gaan doen om hem daar weg te krijgen. Hij moet hetzelfde gaan brengen qua intensiteit en energie. De vraag is: gaat hij dat doen?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws