Klaiber krijgt kans bij Ajax: 'Maar die dingen moet hij niet zeggen over de club'

Gepubliceerd: wo 30 september 2020 om 17:31

Laatste update: wo 30 september 2020 om 17:51

Sean Klaiber lijkt op weg naar Ajax, maar gezien eerdere opmerkingen van de Utrecht-verdediger mag dat een verrassing heten. VoetbalPrimeur peilde de stemming rond de Johan Cruijff Arena en vroeg supporters van de Amsterdammers hoe zij denken over de aanstaande transfer.

Aaron Golub
AMSTERDAM

De fans van Ajax rondom de Johan Cruijff Arena willen Klaiber, ondanks zijn eerdere uitspraken, een kans geven. De rechtsback van Utrecht gaf tegenover deze website al eens aan dat hij liever naar PSV of Feyenoord zou gaan, omdat je als speler van de Domstedelingen eigenlijk niet naar Ajax zou kunnen vertrekken. "Dat is jammer, hij moet gewoon niet zulke dingen zeggen over de beste club van Nederland", klinkt het.

Toch geldt dat Klaiber de fans voor zich kan winnen met goed spel. Als dat gebeurt is alles snel vergeven en vergeten, denkt deze Ajacied. "Als je zo'n kans krijgt is dat voor hem natuurlijk mooi, maar van tevoren zo praten is een beetje een grote mond hebben. Als hij dan toch komt moet hij het ook maar gaan laten zien. Hij krijgt hier een kans en ik ben benieuwd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws