Seys keert terug naar Nederland en gaat aan de slag in Keuken Kampioen Divisie

Seys keert terug naar Nederland en gaat aan de slag in Keuken Kampioen Divisie

03-10-2020 17:28
10

Dylan Seys heeft het Belgische Moeskroen verlaten voor een avontuur bij Excelsior. De aanvaller kwam in België weinig in actie en hoopt in de Keuken Kampioen Divisie op meer speelminuten.

Seys tekent een contract voor één seizoen in Rotterdam, maakt Excelsior via officiële kanalen bekend. Seys trainde al enkele weken mee bij de club en wist het bestuur te overtuigen.

"Na een paar tegenslagen was ik toe aan een nieuwe stap en die heb ik bij Excelsior gevonden. Mijn laatste club was Excelsior Moeskroen en daar ging het best goed, maar deze zomer heeft het Franse Lille die club overgenomen. Er kwamen veel nieuwe spelers en een nieuwe coach, waardoor de kans op speeltijd daar voor mij heel klein werd", laat Seys weten op de website van Excelsior.

Seys speelde in de jeugd van Club Brugge en stroomde daar door naar de selectie. De Belgische club verhuurde hem aan het Israëlische Hapoel Akko en FC Twente. Daarna speelde hij twee en een half jaar voor RKC Waalwijk. Daar promoveerde hij in 2019 naar de Eredivisie.