'Ik denk dat dit voor mij het beste moment is om weg te gaan bij Ajax'

'Ik denk dat dit voor mij het beste moment is om weg te gaan bij Ajax'

07-10-2020 21:28
50

Noa Lang heeft 'de juiste keuze gemaakt' door Ajax in te ruilen voor Club Brugge. Die conclusie trekt de 21-jarige aanvaller twee dagen na zijn verhuizing.

Club Brugge huurt Lang eerst tot het einde van het seizoen van Ajax, dat daarna zes miljoen euro krijgt uit België. "Ik denk dat dit voor mij het beste moment is om weg te gaan bij Ajax", zegt hij in zijn eerste interview met het clubkanaal van Club. "Ik denk nu gewoon aan mezelf en moet zorgen dat ik de top haal. Daar zie ik Club Brugge als de perfecte stap voor."

"Ik weet dat Club Brugge op dit moment gewoon de beste club in België is, jaarlijks kampioen wordt en Champions League speelt", vervolgt Lang. "Dat heeft natuurlijk meegespeeld. Ik wil bij een club spelen die uitstraalt de beste te willen zijn en dat ook laat zien op het veld. Dat past bij mij en daar wil ik graag deel van uitmaken. Ik kom uit die cultuur bij Ajax. Ik heb de juiste keuze gemaakt."

De nieuwe nummer 10 van Club Brugge is onder de indruk van het trainingscomplex. "Het heeft me echt verbaasd. Ik had niet gedacht dat het zo mooi zou zijn, zo modern. Ajax heeft ook een heel goed complex, maar dit is allemaal wel wat nieuwer", aldus Lang. "Ik kijk ernaar uit om mooie tijden te beleven en prijzen te pakken. En alles winnen wat er te winnen valt. Alles kapotmaken."