Oude Ajax-bekende Deyverson irriteert Barça-spelers en loopt hard door op Messi

31-10-2020 22:09 Laatste update: 22:15
31

FC Barcelona heeft het lastig tegen Deportivo Alavés, dat bij rust op een 1-0 voorsprong staat. De thuisploeg zit er strak op en oude Ajax-bekende Deyverson doet weer eens zijn best om de Barcelona-spelers te irriteren.

De Braziliaan loopt in de eerste helft hard door op Lionel Messi en krijgt een gele kaart van scheidsrechter Alejandro Hernandez. Niet veel later gaat hij als een stervende zwaan naar de grond in de hoop om een Barcelona-speler een gele kaart aan te naaien, maar daar trapte Hernandez niet in.

Barcelona meende nog recht te hebben op een penalty, toen Frenkie de Jong in zijn rug werd gelopen door een van de Alavés-spelers. De VAR greep echter niet in, tot onvrede van Messi. De Argentijn ontving een gele kaart vanwege aanmerkingen op de leiding.