Theo Janssen prijst 'leuk' Feyenoord: 'Voetballer met heel veel kwaliteiten'

06-11-2020 14:30
38

Een knappe overwinning van Feyenoord, een terechte nederlaag voor AZ en een behoorlijke afgang van PSV: de Nederlandse clubs presteerden donderdag wisselend in de Europa League. VoetbalPrimeur bespreekt met Theo Janssen de wedstrijden van de Nederlandse clubs.

Feyenoord krijgt drie croissantjes van Janssen voor de overwinning op CSKA Moskou (3-1). "Feyenoord speelde leuk voetbal, beter dan de weken ervoor in de competitie", aldus de Europa League-analist. "Het was leuk om naar te kijken. Dat konden we eigenlijk ook wel gebruiken na de andere wedstrijden", doelt hij op PSV en AZ. "Of ik verbaasd was door Feyenoord? Ja en nee. Feyenoord heeft gewoon een paar heel goede spelers."

Orkun Kökcü liet zich in De Kuip zien met een fraaie afstandsknal. Janssen: "Veel mensen zijn kritisch op hem, omdat hij natuurlijk een voetballer is die heel veel kwaliteiten heeft. Dat benoemen wij ook heel vaak, maar zijn scorend vermogen laat een beetje te wensen over. Als je dan een goal maakt, zijn mensen in één keer superenthousiast, omdat hij heel goed kan voetballen. Hopelijk is dit een stap in de goede richting voor hem."

Check het hele item om te zien wat Janssen over AZ en PSV zegt!