Meer video’s

Zidane in het nauw bij Real Madrid: 'Niet tien jaar geleden, we wonnen vorig jaar'

Gepubliceerd: za 6 februari 2021 om 09:12

Laatste update: za 6 februari 2021 om 10:34

Real Madrid won slechts één van zijn laatste vijf officiële duels, waardoor Zinedine Zidane hevig onder vuur ligt. De Franse coach wil echter niets weten van de kritiek en slaat terug naar de Spaanse journalisten die vraagtekens plaatsen bij zijn toekomst.

"Wij wonnen La Liga vorig seizoen, wij. Niet tien jaar geleden, vorig jaar! Dan zeggen jullie dat Real Madrid moet veranderen, maar we verdienen het om te vechten met de selectie die vorig jaar kampioen werd. Toon wat respect", bijt Zidane de verslaggevers toe op de persconferentie in aanloop naar het duel van Real Madrid met Huesca. 

Real staat samen met FC Barcelona al tien punten achter op koploper Atlético Madrid, dat bovendien één wedstrijd minder speelde. Daarnaast liet de Koninklijke zich in de Copa del Rey verrassen door Alcoyano, dat uitkomt op het derde niveau. Spaanse media schreven al dat alleen de Champions League Zidane nog kan redden. In het miljardenbal is Atalanta Bergamo de tegenstander in de achtste finale.

"Jullie zeggen zoveel", reageert een geïrriteerde Zidane op de vragen over zijn toekomst. "Zeg het dan in mijn gezicht, dat je me weg wilt hebben bij deze club. En niet achter mijn rug om."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws