Meer video’s

1-1 komt harder aan bij Koeman dan 1-4: "Ik ben dan ook erg teleurgesteld"

Gepubliceerd: zo 21 februari 2021 om 23:58

Het is niet de week van FC Barcelona: midweeks moest het thuis een blamerende 1-4 nederlaag tegen Paris Saint-Germain slikken, zondag werd er thuis met 1-1 gelijkgespeeld tegen promovendus Cádiz. Dat resultaat kwam harder aan bij Koeman dan het verlies in de Champions League.

Primera División-koploper Atlético Madrid is namelijk aan het kwakkelen, maar Barcelona heeft er niet van kun profiteren: de nummer drie van La Liga blijft op acht punten van Atlético staan en op vijf van Real Madrid, dat wel één wedstrijd meer gespeeld heeft. "Je ziet dat er niet één team tussen zit dat onverslaanbaar is, dat niemand elke wedstrijd gaat winnen. We krijgen nog genoeg nieuwe kansen, maar we hebben weer twee hele belangrijke punten door de vingers laten glippen", baalt Koeman tijdens de persconferentie.

"Ik ben dan ook erg teleurgesteld. Nog meer dan na de wedstrijd tegen PSG. Want we hadden het gat écht kunnen dichten", aldus Koeman, die het in de extra tijd mis zag gaan, nadat de gasten een penalty kregen. "En dat terwijl we in negentig minuten nauwelijks problemen hebben gehad."

Poll

Op welke plek gaat Koeman eindigen met FC Barcelona?

(232 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws