'Was ongelukkig dat ze uitgeschakeld werden, maar iedereen kent kwaliteit Ajax'

Gepubliceerd: vr 16 april 2021 om 18:11

Bij Vitesse is men klaar voor de bekerfinale van aanstaande zondag tegen Ajax. Trainer Thomas Letsch en Remko Pasveer hebben vertrouwen in een goed resultaat en wijzen daarbij naar de Europa League-wedstrijden van Ajax tegen AS Roma.

"De bekerkoorts, je voelt het door heel de stad. Je ziet alle vlaggen, de posters voor de ramen", begint Letsch op de persconferentie in aanloop naar de finale. "We zagen de video, met al het vuurwerk op de brug, geweldig. Je voelt dat het iets heel speciaals is voor heel de club en voor heel de stad."

De Vitesse-trainer denkt niet dat het verlies van Ajax tegen Roma een verschil gaat maken voor het duel van zondag. "Het maakt niet uit. Ze waren het betere team gisteren, het was heel ongelukkig dat ze uitgeschakeld werden. Iedereen kent de kwaliteit van Ajax. Wij zijn natuurlijk niet de favoriet, maar het resultaat van gisteren (donderdag, red.) heeft geen invloed op zondag."

Hier is Pasveer het mee eens. Hij denkt dat Vitesse een prima kans maakt op de bekerwinst en wijst daarbij naar de prestatie van Roma. "Zoals we hebben gezien gisteren, kan een beter team ook verliezen. Ook in een tweeluik. Wat nog moeilijker is zelfs. We staan er goed in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws