Toornstra bespreekt 'gevoelige kwesties' bij Feyenoord: 'Meer gespannen'

01-09-2021 13:14
28

Jens Toornstra bevond zich afgelopen seizoen in het oog van de storm: het verzoek van de Feyenoord-directie om salaris in te leveren lekte uit, waarna de routinier (32) de pers te woord moest staan. In gesprek met VoetbalPrimeur erkent Toornstra gespannen te zijn geweest.

Tygo van Marion
ROTTERDAM

De mededeling dat de spelers van Feyenoord voor de tweede keer salaris moesten inleveren, viel verkeerd bij een deel van de selectie. In de nieuwe documentaireserie 'Dat Ene Woord - Feyenoord' van Disney+ over het seizoen 2020/2021 is te zien hoe Toornstra de pers te woord moet staan.

"Dat zijn gevoelige kwesties", zegt Toornstra voor de camera van VoetbalPrimeur. "Ja, dan ben ik wel meer gespannen en zenuwachtig dan normaal. Ik stond daar om namens het team te reageren. Dan wil je een bepaalde boodschap overbrengen. Het is een gevoelige kwestie, dus je wilt het goed doen."

Teamgenoot Bryan Linssen ziet er achteraf wel de humor van in en plaagt Toornstra. "Als het over geld gaat, is het meestal wel een gevoelige kwestie bij Jens."

Voor appgebruikers: check de hele video hieronder!