Meer video’s

Solskjaer ziet social media-hype rond Pogba: 'Wat is precies een assist?'

Gepubliceerd: di 14 september 2021 om 15:19

Laatste update: di 14 september 2021 om 15:44

Paul Pogba floreert op het middenveld van Manchester United. De Fransman is bij zeven van de elf competitiedoelpunten van The Red Devils direct betrokken. Toch plaatst zijn manager Ole Gunnar Solskjaer een kanttekening.

"Wat is in jouw ogen een assist?", vraagt de Noorse trainer op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel tegen Young Boys aan een aanwezige journalist. "Vind jij een balletje breed op Bruno Fernandes, wanneer hij hem strak in de kruising schiet, een assist?", vraagt hij vervolgens, refererend aan Pogba's assist tegen Newcastle United.

"Paul is een geweldige passer, één van de besten van Europa. Maar zijn assists komen dit seizoen nog niet uit geweldige passes. Ik vind het geen assists, ik vind het meer een social media-ding", reageert Solskjaer.

De United-trainer kraakt niet alleen harde noten over zijn vedette op het middenveld. "Paul is enorm fit teruggekomen van zijn vakantie. Hij heeft hard gewerkt en is slank en fit." Pogba werd in het verleden meermaals bekritiseerd om zijn betrokkenheid bij doelpunten, maar tot op heden is hij dit seizoen dus een belangrijke kracht in het aanvalsspel van Manchester United. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws