Teleurgestelde PSV-iconen kraken Schmidt: 'Onze vriend had een black-out'

Gepubliceerd: ma 20 september 2021 om 13:08

Laatste update: ma 20 september 2021 om 13:18

Willy en René van de Kerkhof zijn behoorlijk teleurgesteld in PSV-trainer Roger Schmidt. Al vóór de verloren Eredivisie-topper tegen Feyenoord (0-4) zagen de clubiconen - net zeventig geworden - het misgaan.

De harde nederlaag is aangekomen. "Het doet behoorlijk pijn. PSV verliest niet alleen, we komen ook in één keer dertien doelpunten achter Ajax te staan", reageert Willy voor de camera van VoetbalPrimeur. "Ik vind dat PSV in de sterkste opstelling moet beginnen."

Daar wringt de schoen, aldus Willy: Schmidt wijzigde de hele rechterkant, met Jordan Teze, Davy Pröpper en Armindo Bruma voor Phillipp Mwene, Marco van Ginkel en Noni Madueke. "Daar heb ik me het meest aan geërgerd." René spreekt van een 'offday' voor PSV. "En onze vriend Schmidt had een black-out."

Willy vindt het tijd dat de spelers van PSV opstaan. "De spelersraad moet Schmidt duidelijk maken dat het zo niet kan. Het is doodzonde dat hij voor de wedstrijd die wisselingen doorvoert en fitte spelers op de bank zet. Als je een goede trainer bent, geef je zo'n fout toe."

Voor appgebruikers: check de video hieronder!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws